Lethal holder sig indenfor 6 mio. kr.

Løgstør Idrætsforening er klar til at gå i gang

Lethallen er tegnet af det århusianske firma CEBRA a/s, som også har bistået Løgstør idrætsforening med hensyn til gennemførelse af myndighedsgodkendelser, licitation mv.

Lethallen er tegnet af det århusianske firma CEBRA a/s, som også har bistået Løgstør idrætsforening med hensyn til gennemførelse af myndighedsgodkendelser, licitation mv.

LØGSTØR:Inden nytår er Løgstør Idrætsforening klar til at stikke spaden i jorden til den lethal, som idrætsforening har planer om ved Løgstør Skole. Hallen er udset til at være første del af Lanterne-projektet, der skal samle idræts-, kultur- og fritidsfaciliteter ved skolen i Løgstør.

En del af dette projekt er at Løgstør Idrætsforenings mange fodboldbaner skal flyttes til Lanterne-området ved skolen. Derfor placerer idrætsforeningen lethallen her.

Løgstør idrætsforening har valgt Murerfirmaet Henriksen & Madsen A/S som partner, idet de i licitationen, blandt de øvrige fem indbudte, viste sig at være mest konkurrencedygtig på såvel omfang som pris. Et samarbejde som foreningen glæder sig til og som bidrager til at understøtte en forsat vækst i vores lokale område.

- Det glæder naturligvis Løgstør idrætsforening at projektet nu endelig realiseres til glæde og gavn for det lokale foreningsliv. Samtidig bliver Lethallen det første og vigtige element i realiseringen af Lanternen, siger Johnny Larsen fra idrætsforeningen.

- Vi har ar arbejdet med lethal projektet siden 2006 og har i samarbejde med Vesthimmerlands kommune, Lokale – og Anlægsfonden, LAG, og Velfærdsministeriet tilvejebragt de økonomiske rammer, som nu endelig muliggør realiseringen af et banebrydende lethals-projekt i tæt tilknytning til Løgstør Skole. Lethallen er tegnet af det århusianske firma CEBRA a/s, som ligeledes gennem et tæt og godt samarbejde har bistået Løgstør idrætsforening med hensyn til gennemførelse af myndighedsgodkendelser, licitation m.v., siger han.

Løgstør Idrætsforening forventer at byggeriet står færdig i andet kvartal 2013.

I aften har Lanterne-gruppen inviteret hele byrådet samt foreningslivet til informationsmøde omkring Lanternen.

I går havde knap 20 politikere fra alle partier i byrådet - undtagen Dansk Folkeparti - sagt ja til at komme til mødet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.