Lettelsens suk i Carnival Village

Hus for karnevalsgrupper var truet af lukning - men Aalborg Karneval har fundet pengene til endnu et års husleje

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRRESUNDBY:Humøret er normalt højt hos de karnevalsgrupper, der holder til i Carnival Village: et stort hus i Nørresundby, hvor de har masser af plads til at lave kostumer, store vogne til optog, øve sig i at danse og så videre.

På det seneste har de dog hængt noget med maskerne, for Aalborg Karneval har hidtil betalt huslejen men meddelte så tidligere i år, at lejeaftalen måtte opsiges. Karneval vidste simpelthen ikke, om det ville lykkes at opnå tilstrækkelig stor støtte til at fortsætte.

Det fik karnevalsgrupperne til at invitere til Åbent Hus søndag for at vise, hvor meget stedet betyder for dem, og hvorfor sponsorer, fonde eller Aalborg Kommune bør hjælpe til økonomisk, så grupperne også kan sætte kolorit på næste års fest.

Men så dukkede bestyrelsesmedlem i Aalborg Karneval Mette Bugge Kronborg op med en glædelig nyhed. Der er penge til husleje et helt år.

- Pengene er i hus til Carnival Village, og det er vi utrolig glade for. Stedet og samarbejdet med grupperne her har utrolig stor værdi for karnevallet, siger Mette Bugge Kronborg til Nordjyske Medier.

Og så steg humøret ellers til nye højder.

- Det er bare megafedt, udbrød Birgitte Bisgaard Nielsen fra Karnevals Koloritterne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.