Leveregler for bande afsløret under hashsag

Vær på vagt, respekter lokalområdet og nul bandeord. Det er en del af levereglerne i banden LTF.

Leveregler for bande afsløret under hashsag

En papirlap med nogle centrale retningslinjer, der formentlig gælder i banden Loyal To Familia, er fredag blevet afsløret ved Retten i Glostrup.

Her sidder 11 mænd tiltalt for omfattende handel med hash i Skovlunde. Mændene er tiltalt for at stå bag salg af cirka 33 kilo hash og flere end 4000 joints.

Under forelæggelsen af sagen viste den ene af sagens anklagere, Bjørn Sejr, en lap papir frem, som er blevet fundet hos to brødre, der er tiltalt i sagen. Øverst på papiret stod "LTF", som Loyal To Familia også kaldes.

Sedlen var delt op i to hovedafsnit. Det ene havde overskriften "sikkerhed", det andet "adfærd".

Under sikkerhed stod der blandt andet, at man altid skal være på vagt over for mistænkelige personer, og at man skal anvende papir og kuglepen for at undgå aflytninger.

Netop telefonaflytninger er en del af anklagemyndighedens bevismateriale i sagen. Anklager Lasse Biehl afspillede fredag flere sekvenser, hvor man hørte, at der blev talt om "klumper" og joints.

På sedlen under "adfærd" stod der blandt andet beskrevet, at man skulle respektere sit lokalområde og adlyde sine overordnede. Derudover stod der, at man skulle tale pænt og undgå at bruge bandeord.

De tiltalte blev anholdt 14. marts efter længere tids omfattende efterforskning fra politiets side. Politiet har blandt andet videoovervåget området bag Charlie Burger i Skovlunde, hvor der angiveligt er blevet solgt hash.

Derudover har politiet videoovervåget vinduet til en stuelejlighed i Blokhaven i Skovlunde, hvorfra der formentlig er blevet solgt store mængder hash.

På baggrund af overvågningen, en række ransagninger og den øvrige efterforskning har politiet sjusset sig frem til, at de 11 mand i månederne omkring nytår i gennemsnit har solgt 194 g hash.

Alle 11 nægter sig skyldige i hashhandel. Der ventes dom i sagen den 11. oktober.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst