Lidl vil have flere p-pladser

Hus på P. L. Haldsvej skal rives ned for at gøre plads til flere parkeringspladser

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:- Det er selvfølgelig træls, siger Brian Vegeberg Eriksen om udsigten til at blive nabo til en parkeringsplads.

Han frygter, at hans hus på P. L. Haldsvej 40 vil falde i værdi, hvis Lidl i Thisted får den tilladelse til at udvide deres parkeringsplads fra 74 til 100 pladser, som de ønsker. Men han er ikke helt afvisende over for udvidelsen.

- Hvis de lover ikke at lave en udkørsel til P. L. Haldsvej samt sætter et fornuftigt hegn op over mod vores grund, vil jeg godt kunne leve med det, siger han.

Idéen er, at parkeringspladsen skal være mere tilgængelig, og der skal være samme gode komfort med brede p-båse og kørearealer på alle tider af dagen, siger Jan Schmidt Poulin, projektudviklingschef i Lidl. Og han lover, at der ikke er planer om at lave en ekstra udkørsel og at et hegn til at hindre støjgener vil blive sat op.

Hus skal rives ned

For at kunne realisere planerne om 26 ekstra p-pladser, kræver det, at dagligvarekæden kan opkøbe og nedrive nabohuset på P. L. Haldsvej 42. Og det ser de som en realistisk mulighed, efter at have talt med beboerne.

Næste skridt er, at sagen skal drøftes i klima-, miljø- og teknikudvalget på mandag. Dernæst skal der foregå en nabohøring, før kommunen endeligt kan godkende byggetilladelsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.