Frederikshavn

Lidt ekstra til benene

Norskov Marathon blev skudt i gang, og i alt 315 deltagere er til start på fire forskellige ruter på veje, stier, bakker og trapper

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Louis

FREDERIKSHAVN:Det er nogle af de hårde hunde, der gør sig klar foran Rådhuset i Frederikshavn lørdag formiddag, til 42 kilometer rundt i Frederikshavn og den bakkede omegn.

- Det bliver rigtig spændende. Det er en hård rute med 770 højdemeter og løb på skovstier, konstaterer Martin Jacobsen fra Frederikshavn, der ”kun” har 16 maratonløb bag.

Det er tilsyneladende ingenting i det her selskab.

NordEvent og folkene bag det populære Coast2coast har tilsluttet sig Norskov-feberen og skabt et løb, der blandt andet fører løberne rundt til en række lokaliteter fra den populære tv-serie. Rygterne svirrer da også mere end nogensinde om, at der alligevel kommer en sæson 2, men lige nu har de her løbere mere fokus på at afprøve et nyt løb, end at se krimiserier fra sofaen.

Maratonløb nr. 238!

- Det er fantastisk at komme rundt og opleve nye ruter i ukendte omgivelser. Men udbuddet af løb er også meget stort, og derfor skal der også lidt ekstra til, som der efterfølgende bliver snakket om, siger 50-årige Bent Brian Andreasen. Norskov Marathon er hans maraton nummer 238 på syv år!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.