EMNER

Lidt men lækkert

Nyt tilbehør til badeværelset er en begyndelse.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Personvægten fra Eva Solo kan hænges på væggen i den medfølgende krog. Det gør blandt andet vægten velegnet til baderum med sparsom plads. Vægten kan veje op til 150 kg med 100 grams interval og er endvidere udstyret med fire målepunkter for at få så præcis en vejning som muligt. Vejledende udsalgspris: 899,75 kr. hos blandet andre Imerco.

Er dit badeværelse hvidt eller malet i alle regnbuens farver? Er der fliser eller tapet? Er det et rum til personlig pleje eller daglig nydelse? Uanset om du står overfor at renovere badeværelse eller bare drømmer om at gøre det, er nyt tilbehør en begyndelse. Anskaf dig eventuelt en eller to nye lamper, der kan ændre rumoplevelsen. Tænk på, at det er vigtigt at skelne mellem hyggelig og funktionel belysning. Ved spejlet skal lyset ikke kaste skygger på ansigtet og bør derfor ikke kun komme ovenfra. Placer gerne en lampe på hver side af spejlet. Andre steder i rummet som brusenichen er det på sin plads med hyggelig belysning, der kan fjerne mørket bag badeforhænget. Et krav er til alle lamper på badeværelset: De skal være godkendte til rum med risiko for vandstænk og fugt.