Lie: Ikke et retvisende billede

Med fredagens 2-8-nederlag tabte Frederikshavn White Hawks semifinaleserien mod SønderjyskE med samlet 1-4, men høgene har været bedre med, end cifrene antyder, mener Morten Lie

Foto: Hans Ravn <i>Hans Ravn NORDJYSKE Medier</i>

Foto: Hans Ravn Hans Ravn NORDJYSKE Medier

VOJENS:Det håb, der tændtes hos Frederikshavn White Hawks tirsdag aften med den første sejr i semifinaleserien mod SønderjyskE, blev effektivt slukket af de forsvarende mestre, der fredag aften hjemme i Vojens vandt 8-2 og dermed vinder semifinaleserien med sammenlagt 4-1.

Og White Hawks-forwarden Morten Lie erkendte, at høgene fredag var oppe mod overmagten.

- De spiller en god anden periode, hvor de kommer foran 4-1, og den var hård at komme tilbage fra. Vi gør, hvad vi kan og har også muligheden i tredje periode i fem mod tre, som vi desværre ikke udnytter, og derfra løber de så fra os. Det må vi erkende, siger Morten Lie.

Men på den måde stod fredagens opgør også i kontrast til de øvrige fire kampe i serien, der har været anderledes lige.

- Jeg synes ikke, at det er et retvisende billede, at de nu står og har vundet serien 4-1. I store perioder af kampene har vi været bedre end dem, men vi har desværre ikke vundet kampene. Det er det, der har manglet, mener Morten Lie, der sammen med holdkammeraterne kan se tilbage på en lettere kaotisk sæson, der ved juletid bød på et trænerskifte, da svenske Peter Johansson kom til.

- Jeg synes, vi har vist okay takter, efter Peter er kommet til. Nu ved vi, at han har forlænget med et par sæsoner, så vi har en god tro på, at vi nok skal komme ind i god udvikling, siger Morten Lie.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden