Lie: Vi kan vinde i Vojens

Frederikshavn tror på DM-guld trods afklapsning

Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

VOJENS:Cifrene løj en smule til sidst, da Frederikshavn mandag aften måtte erkende, at SønderjyskE havde udlignet til 1-1 i finaleserien efter en sejr på 5-1.

Men det hele gik galt i tredje periode, hvor sønderjyderne ganske enkelt havde flere kræfter og kørte White Hawks over med fire scoringer.

- Det gik bare ikke vores vej i tredje periode, for ellers spiller vi jo 40 gode minutter og er også bare en tiendedel af et sekund fra at komme foran allerede i første periode. Men det er bestemt ikke, fordi vi står med en fornemmelse af, at det er umuligt at vinde hernede, og grundspillet har jo også vist, at det er to hold, der spiller ekstremt tætte kampe - og sådan skal det vel også være i en finale, siger Morten Lie, der havde fået ny makker i førstekæden i Thomas Søndergaard, i det Cam Paddock havde meldt fra med hovedpine efter et sammenstød i den første finalekamp.

- Det ændrede ikke noget på kampens udfald, for jeg synes, at Thomas gjorde det godt, men det ændrer selvfølgelig på nogle kæder og også på vores powerplayformationer, så vi håber, at han er klar igen på fredag, siger Morten Lie.

Tredje finalekamp spilles fredag aften klokken 21 i Frederikshavn - White Hawks har stadig hjemmebanefordel i serien, der spilles bedst af syv kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.