LIF- formand: - Jeg har svigtet, undskyld...

Lars Erik Bengtsson afløser Henrik Selch som formand for Løgstør Idrætsforening efter kritik

Lars Erik Bengtsson blev lørdag eftermiddag valgt til ny formand for Løgstør Idrætsforening efter Henrik Selch. Arkivfoto. <i>Pressefotograf Jens Morten</i>

Lars Erik Bengtsson blev lørdag eftermiddag valgt til ny formand for Løgstør Idrætsforening efter Henrik Selch. Arkivfoto. Pressefotograf Jens Morten

LØGSTØR:- I får min uforbeholdne undskyldning, Jeg har ikke levet op til jeres forventninger.

Sådan lød det lørdag eftermiddag fra formanden for Løgstør Idrætsforening, Henrik Selch, da han på en velbesøgt generalforsamling i foreningens klubhus i Løgstør sagde farvel til formandsposten efter to år som formand.

- Jeg kan konstatere, at tiden og evnerne - specielt det sidste - ikke rækker til at være formand for klubben. Klubben fortjener noget bedre på denne vigtige post - noget bedre end jeg kan levere.

- Jeg har været for usynlig, jeg har fyldt for lidt i driften, jeg har svigtet mange af jer ledere, trænere og frivillige. Jeg har kort sagt ikke været opgaven voksen. Derfor giver jeg generalforsamlingen min uforbeholdne undskyldning for ikke at leve op til jeres forventninger til mig som formand for denne dejlige klub, min egen og flere af I andres barndomsklub, lød det fra Henrik Selch, der for to år siden sagde ja til at påtage sig formandsposten i bestræbelserne på at ændre ledelsesstrukturen.

Det er i vid udstrækning lykkedes, men til gengæld har Henrik Selch ikke været synlig som formand i perioden, og det er han blevet kritiseret for.

Henrik Selch havde på forhånd bebudet, at han ville trække sig både som formand og fra bestyrelsen.

Selvom der har været kritik af Henrik Selch, så benyttede dirigent Torben Frederiksens generalforsamling til at takke Henrik Selch for indsatsen, og deltagerne kvitterede med applaus.

Det blev besluttet at udvidede bestyrelsen fra tre til fire medlemmerne.

På generalforsamling blev Lars Erik Bengtsson, der tidligere har været formand for klubben, nyvalgt til bestyrelsen sammen med Tom Cortsen.

I bestyrelsen sidder i forvejen Jan Fredsgaard og Keld Kronborg. Jan Fredsgaard var ikke på valg, mens Keld Kronborg på forhånd havde sagt ja til at fortsætte.

Lars Erik Bengtsson bliver ny formand for Løgstør Idrætsforening.

Torben Frederiksen og Karsten Rasmussen blev valgt til suppleanter i bestyrelsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk