Ligaens bedste

Jesper Rask imponerer stort i Hobro

Jesper Rask er blot blevet passeret fem gange i denne sæson. Foto: Michael Koch

Jesper Rask er blot blevet passeret fem gange i denne sæson. Foto: Michael Koch

HOBRO:Efter ni runder i landets næstbedste række er Jesper Rask fra Hobro kun passeret fem gange - en statistik, som ingen af kollegerne i 1. division i fodbold kan hamle op med.

- Du får mig ikke til at hævde, at jeg er rækkens bedste målmand, men jeg synes da, at jeg har udviklet mig i takt med den øgede kamprutine, lyder det fra Jesper Rask, der skynder sig at give en stor del af æren videre.
- Vi har to dygtige trænere, der læser modstanderne grundigt, og holdet står godt hele vejen rundt.
- I vores seneste udekamp mod FC Fredericia blev der således lukket så effektivt af, at jeg ikke havde en eneste redning.
Den 24-årige keeper kom for godt to år siden til Hobro fra AGF, hvor han var tredjevalg og måtte nøjes med én førsteholdskamp. Han bor stadig i Århus, men har siden 1. august kombineret fodbolden i Hobro med en læreplads i byens Spar Nord.
- Det passer perfekt, at jeg kan tage fra arbejde direkte til træning, og jeg trives i det hele taget så godt i Hobro på alle fronter, at jeg ikke tænker på nogen alternativer. Kommer der er konkret tilbud udefra, vil jeg tage stilling til det, men siger ikke ja til hvad som helst, understreger Jesper Rask, der er på kontrakt i Hobro til udgangen af denne sæson.
Hobro møder lørdag Vejle Boldklub Kolding.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.