Ligahold pyntede på jubilæum i Als

Aalborg DH’s damer spillede sin sidste træningskamp i Als inden sæsonstarten mod SK Århus i anledning af ASV 87’s jubilæum.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborg DH i sorte og SK Århus i neongule trøjer samlet med ledere inden opgøret i Als Hallen. Foto: Ejlif Rasmussen

ALS:Der blev budt på damehåndbold på liganiveau, da håndboldklubben ASV 87 fredag markerede sit 25 års jubilæum i Als Hallen.

Aalborg DH’s damer spillede sin sidste træningskamp i Als inden sæsonstarten. Modstanderen var 1. divisionsklubben og aspirant til oprykning til ligaen, SK Århus.
De aalborgensiske håndboldkvinder vandt opgøret med 29-22 efter at have ført med et enkelt mål, 13-12 ved pausen.
I de første 30 minutter levede Aalborg DH ikke helt op til favoritværdigheden, og Århus fulgte godt med, men i den sidste halve time trak nordjyderne fra.
Det var håndboldjubilæet i Als, der havde fået de to hold til at vælge hallen i landsbyen som ramme om styrkeprøven, inden det for alvor går løs i turneringen.
Modsat tidligere træningskampe blev denne overværet af mange mennesker. På jubilæumsdagen inviterede ASV 87 til gratis tophåndbold.
Forinden, i eftermiddagstimerne, holdt klubben reception i hallens cafeteria. Her mødte mange op for at ønske tillykke. Klubbens bestyrelse med Søs Gade i front kunne gengæld glæde sig over mange gaver og en del penge til klubkassen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.