Ligahold pyntede på jubilæum i Als

Aalborg DH’s damer spillede sin sidste træningskamp i Als inden sæsonstarten mod SK Århus i anledning af ASV 87’s jubilæum.

Dorthe Gade fra Sparekassen Himmerland, til højre i billedet, ønsker formanden for ASV 87, Søs Gade, tillykke. Foto: Ejlif Rasmussen
Håndbold 1. september 2012 17:24

ALS: Der blev budt på damehåndbold på liganiveau, da håndboldklubben ASV 87 fredag markerede sit 25 års jubilæum i Als Hallen.

Aalborg DH’s damer spillede sin sidste træningskamp i Als inden sæsonstarten. Modstanderen var 1. divisionsklubben og aspirant til oprykning til ligaen, SK Århus.
De aalborgensiske håndboldkvinder vandt opgøret med 29-22 efter at have ført med et enkelt mål, 13-12 ved pausen.
I de første 30 minutter levede Aalborg DH ikke helt op til favoritværdigheden, og Århus fulgte godt med, men i den sidste halve time trak nordjyderne fra.
Det var håndboldjubilæet i Als, der havde fået de to hold til at vælge hallen i landsbyen som ramme om styrkeprøven, inden det for alvor går løs i turneringen.
Modsat tidligere træningskampe blev denne overværet af mange mennesker. På jubilæumsdagen inviterede ASV 87 til gratis tophåndbold.
Forinden, i eftermiddagstimerne, holdt klubben reception i hallens cafeteria. Her mødte mange op for at ønske tillykke. Klubbens bestyrelse med Søs Gade i front kunne gengæld glæde sig over mange gaver og en del penge til klubkassen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...