Lige ved og næsten for lokale LOF

Skoleleder Jan Vestergaard, LOF - stolt over nominering til prisen som årets aftenskole. Arkivfoto

Skoleleder Jan Vestergaard, LOF - stolt over nominering til prisen som årets aftenskole. Arkivfoto

I sig selv er det flot at blive nomineret til prisen som "Årets aftenskole".

Det må LOF Mariagerfjord/Rebild trøste sig med, efter at den lokale LOF-afdeling måtte se sig slået på målstregen af FOF Odense-Fredericia-Middelfart i forbindelse med aftenskolernes årlige prisfest i Århus.

- Vores mål er at være den primære kvalitetsleverandør af fritidstilbud til borgerne i Mariagerfjord og Rebild kommune, så derfor er vi utrolig glade for og stolte over at være blandt de tre nominerede aftenskoler, siger der var nomineret til prisen, siger skoleleder Jan Vestergaard.

- Vi arbejder engageret for at tilbyde borgere i Rebild og Mariagerfjord Kommune et væld af spændende kurser, hold og foredrag, og nomineringen er en stor anerkendelse af de mange frivillige kræfter, der ligger bag vores flotte program, siger skoleleder Jan Vestergaard.

De seneste år har LOF i Rebild/Mariagerfjord arbejdet systematisk med sin kernefortælling, kortlægning af kompetencer, årshjul og med at rekruttere flere frivillige.

Derudover har LOF indledt samarbejder med blandt andre Hjerteforeningen, Europabevægelsen, Fyrkat.

- Det betyder, at vi nu har mange engagerede frivillige kræfter, som brænder for at skabe gode tilbud og aktiviteter til lokalsamfundet.

I efterårsprogrammet har vi over 130 hold og spændende foredrag med blandt andre Peter Mygind og tidligere ISIS-fange Daniel Ry.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.