Lille plus i Aalborg Håndbold

På banen går det skidt, men økonomisk går det fint for Aalborg Håndbold

Kristian Kjelling (th) og holdkammeraterne præsterer ikke på banen for tiden. Men økonomisk har Aalborg Håndbold pænt styr på tingene. Foto: Scanpix

Kristian Kjelling (th) og holdkammeraterne præsterer ikke på banen for tiden. Men økonomisk har Aalborg Håndbold pænt styr på tingene. Foto: Scanpix

AALBORG:Sportsligt præsterer Aalborg håndbold ikke for tiden. Økonomisk går det bedre.

Den nye klub har netop afsluttet sit første hele regnskabsår med et overskud på 84.700 kroner. Det er selskabets andet regnskab, idet det første halve år fra stiftelsen 1. januar 2011 til 30. juni 2011 gav et overskud på 656.000 kroner.
- Resultatet er tilfredsstillende. Det er i sig selv en sejr for os at fremvise et positivt resultat samtidig med, at vi har etableret en ny klub - og desuden har kunnet fastholde vores position i toppen af dansk herrehåndbold, siger Eigild B. Christensen, der er formand for bestyrelsen i Aalborg Håndbold A/S.
Han roser Nordjylland for hele vejen rundt at have bakket flot op om håndboldprojektet.
- Vi havde ikke nået det gode resultat uden stor opbakning fra vores samarbejdspartnere og tilskuere. Vi har haft en tilgang af flere end 50 nye samarbejdspartnere på kun godt et år, ligesom tilskuertallet til vores hjemmekampe i Gigantium er steget til gennemsnitligt 3.000 tilskuere per kamp. Desuden blev vores kampe sidste sæson set af godt tre millioner tv-seere. Det vidner om, at vi har et godt og populært produkt, siger en tilfreds Eigild B. Christensen.
Han fortæller videre, at klubben i indeværende sæson også regner med et lille overskud.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.