Skolevæsen

Lille Virgil holdt tårerne for sig selv

- Respekt, fordi I er så gode til at passe på hinanden, roste skoleleder Jørgen Fønss Bach

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Som Lille Virgils Friskole gerne vil huskes. Glade børn, der i Ole Lund Kirkegaards ånd er optaget af legen i skolegården.

"Børnenes hverdag og fremtid er vigtig", forkynder skiltet uden for Lille Virgils Friskole. Både hverdag og fremtid rykker her til morgen til Valsgaard og Arden, hvor henholdsvis 17 og tre børn bydes velkommen på deres nye skole. I går satte Lille Virgil det sidste punktum for 318 års skolehistorie i Oue. Ikke noget tårevædet farvel, men et legende, syngende, konkurrerende - og så alligevel lidt vemodigt farvel. - Jo, for jeg kommer nu til at savne Lille Virgil, som er en supergod skole. Vi har det rigtig sjovt her og skændes aldrig, forklarer Tanja Kjeldsen fra femte klasse, som har gjort turen med fra børnehaven. - Hvis jeg må bruge et voksenord, så er det "respekt". I har været rigtig gode - også til at passe på hinanden, roste skoleder Jørgen Fønss Bach. Søndag spiser børn, forældre og personale sammen og siger et sidste farvel til Lille Virgils Friskole.