Lille Virgil i Skovlyst

Og alle vennerne fra Kalleby kommer med

I weekenden 15. og 16. marts opføres ”Lille Virgil” i Skovlyst. Privatfoto

I weekenden 15. og 16. marts opføres ”Lille Virgil” i Skovlyst. Privatfoto

SÆBY:I den kommende tid får Skovlyst besøg af fornemt selskab.

Lille Virgil og alle hans venner fra Kalleby, flytter nemlig ind i Sæbys kulturhus i skoven.

Det er Sæby Scenens ældste børnehold, der opfører skuespillet ”Lille Virgil”, lavet over en af Ole Lund Kirkegårds populære og elskede børnebøger.

Børnene har øvet hele vinteren igennem, og er blevet virkelig gode. Der er blevet malet kulisser, fundet kostumer og rekvisitter. Så der er gjort klar til en rigtig god og morsom oplevelse.

I et hønsehus i den lille by, Kalleby, bor Lille Virgil sammen med en enbenet hane, som vækker ham hver morgen. Han er ven med Oskar og Carl Emil, og sammen med dem oplever Lille Virgil mange eventyr. Et af eventyrene handler om en ene-og-alene stork.

Et andet om Carl Emils fødselsdagsfest, der ikke helt går som Carl Emils mor havde regnet med, men så absolut efter Virgil og vennernes hoved. De 3 tager også på jagt efter en skjult skat. Men ikke nok med det - Lille Virgil og hans venner møder tilmed en drage med syv ben og 2 hoveder. Det bliver helt sikkert ikke kedeligt.

Stykket opføres lørdag 15. og søndag 16. marts, begge dage klokken 14.00.

- Så mød bare op, ingen forudbestilling. Alle er velkomne. Også selvom man ikke er i familie eller kender de unge mennesker, lyder det fra arrangørerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.