Frederikshavn

Lillejuleaften i Bangsbostrand

Advent hænger sammen med Adventure - I år i Bangsbostrand Kirke bliver 4. søndag i advent til en adventure som lillejuleaftensgudstjeneste

Bangsbostrand Kirke byder på mange gudstjenester og andre oplevelser i forbindelse med julen.

Bangsbostrand Kirke byder på mange gudstjenester og andre oplevelser i forbindelse med julen.

FREDERIKSHAVN:Det er ikke nogen hemmelighed, at der juleaften i Bangsbostrand kirke er særdeles stor trængsel ved de tre gudstjenester.

Først en børne- og familiegudstjeneste, hvor både klovnen Dasha og sognemedhjælperen medvirker. Og derefter to mere almindelige traditionsrige julegudstjenester. Men i år vil der blive en mulighed for at tage forskud på juleaftensglæderne, for lillejuleaften falder på 4. søndag i advent. Det vil sige, man kan få sin julegudstjeneste både den 23., 24. og 25. december.

Adventure i juleglæde

Gudstjenesten lillejuleaften er nemlig henlagt til søndag kl. 16.00. Og bliver en adventure: Den begynder som en 4. søndag i adventsgudstjeneste med konfirmanddåb, men udvikler sig undervejs til en lillejuleaftensgudstjeneste med både julesalmer og en kæmpe krybbe.

Og kirketjeneren er sågar på loftet, så adventskransen kan hejses ned midt under gudstjenesten, mens juletræerne tændes.

Med Bach ved klaveret

Efter den korte gudstjeneste er der også i kirkerummet en ”anden halvleg” med ”Vi synger julen ind”, hvor selveste Bach er ved klaveret. Claus Bach selvfølgelig. Her kan gudstjenestegængerne få mulighed for at ønske og få sunget sin yndlingsjulesalme.

juleaften og juledag

Og ja, man kan også komme til julegudstjeneste i Bangsbostrand kirke første juledag kl. 10.30.

Det er juledag, der traditionelt byder på julens smukkeste salmer. Denne dag akkompagneres salmesangen af Bach ved orglet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.