Lillejuleaften i Fladstrand

Ung tenor er årets gæstesolist

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er selvfølgelig også uddrag af Händels Messias.

FREDERIKSHAVN:Nu er det dagen før dagen, endda end søndag, og de fleste juleforberedelser går ind i slutfasen. I lighed med de foregående år synges julen ind i Fladstrand kirke, hvor den unge lovende tenor Nicolai Nørgaard Christensen er årets gæstesolist.

Programmet byder som altid på en lille times fællessalmer, solosang og orgelmusik til juletiden.

Nicolai Nørgaard Christensen høstede stor anerkendelse for sin flotte sang i én af hovedrollerne i Hjørring Sommerspils store satsning ”West Side Story”, hvor den anden kvindelige hovedrolle i øvrigt var besat af hans lige så musikalske storesøster.

Selvom der ikke står musical på programmet, vil Nicolai byde på smagsprøver på sin flotte stemme i uddrag fra Händels oratorium Messias. Senere synger Nicolai danske julesalmer og engelske og tyske Christmas Carols bl.a. O come all ye faithfull og En Rose så jeg skyde.

Undervejs får tilhørerne også mulighed for at røre stemmerne til bl.a. Julen har bragt velsignet bud, Velkommen igen Guds engle små og Dejlig er Jorden.

Organist Søren Rasmussen vil akkompagnere på kirkens velklingende orgel og også spille orgelmusik til juletiden af bl.a. Buxtehude og Bach.

Der er gratis adgang, men indsamling til Folkekirkens Nødhjælp, der forsøger at tilgodese blot en brøkdel af de ca. 50 mio. mennesker, der kloden rundt er akut nødlidende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.