Lillie: Mere af det samme, tak

White Hawks’ Thomas Lillie vil gerne se høgene fortsætte spillet fra fredagens opgør

Daniel Vendner
Thomas Lillie havde udsyn til masser af skærmydsler i det første opgør og håber på en lidt strammere disciplin i søndagens opgør. Foto: Torben Hansen
Frederikshavn White Hawks 11. marts 2018 09:32 - Opdateret 12. marts 2018 07:38

ISHOCKEY: Selvom Frederikshavn White Hawks endte med at tabe fredagens opgør mod Aalborg Pirates, der var det første i Metal Ligaens kvartfinaleserie, var høgene egentlig tilfredse med indsatsen langt hen ad vejen, og derfor skal de også bare fortsætte i samme spor, når de to hold søndag eftermiddag igen tørner sammen.

- Vi gjorde mange ting rigtige og spillede en meget lige kamp i Aalborg, og vi skal egentlig bare ind og vise mere af det samme, lyder det fra Thomas Lillie, der måtte se sig passeret to gange i det første opgør.

- Hvis vi skal forbedre os et sted, så er det nok på disciplinen, for der var simpelthen for mange udvisninger i fredags, og det er også en undertalssituation, der ender med at koste os til sidst. Der er selvfølgelig lidt ekstra tænding på, når det er mod Aalborg, men derfor skal vi stadig spille klogt.

Søndagens opgør spilles i Frederikshavn, og selvom det på papiret bør være en fordel for høgene, så har det knebet med at overbevise på egen is i denne sæson.

- Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg prøver så vidt muligt at lade være med at tænke for meget over det, men det er svært, fordi man også kan mærke på vores fans, at de gerne vil se mere fra os på hjemmebane, siger Thomas Lillie.

Tema: Frederikshavn White Hawks

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...