Lily Allen hader sine strækmærker

Strækmærkerne, som sangerinden Lily Allen har fået efter sin graviditet, er ifølge sangeren selv "ulækre".

Lily Allen hader sine strækmærker

Nok er sangerinden Lily Allen rig og berømt - men det betyder ikke, at hun slipper for at døje med de samme problemer, som størstedelen af andre kvinder på sangfuglens alder.

Efter at være blevet mor, er der nemlig sprunget utallige strækmærker frem på den engelske sangers hud, og Allen har derfor blandt andet smurt sig ind i en speciel olie for at slippe af med dem.

- Strækmærker er ulækre, men det er ikke hyggeligt at gå i seng helt fedtet ind, har sangerne skrevet på Twitter.

Allen er blevet ramt af de forhadte ujævnheder i huden efter sin graviditet med datteren Ethel Mary, der blev født i november.

Før sangerinden fik lille Ethel Mary med sin mand Sam Cooper, oplevede hun ufrivillig abort hele to gange.

Det første ufødte barn mistede hun i starten af 2008, da hun var sammen med "The Chemical Brothers"-musikeren, Ed Simons.

I starten af 2011 mistede hun så igen et ufødt barn - denne gang med manden Sam Cooper, da hun seks måneder inde i graviditeten aborterede en lille dreng.

Efter Lily Allen og Sam Coopers ufrivillige abort fik de stor støtte fra naboer i landsbyen Cranham i Gloucestershire i det sydvestlige England, hvor de bor.

Efterfølgende kom det frem, at det var grunden til, at parret besluttede at blive gift i landsbyens lokale kirke.

- Folk troede ikke, at jeg ville have et kirkebryllup, men da jeg havde den virkelig traumatiske oplevelse sidste år, var hele vores lokalsamfund til stor støtte, har Lily Allen sagt.

/ritzau/