Morsø

Limfjordsbussen må aflyses

Dårligt vejr tvinger Morsø Turistbureau til at udsætte premieren på sæsonens sejlrute mellem Mors, Fur og Livø

”Bertha K” må udsætte sin sæsondebut som Limfjordsbus.

”Bertha K” må udsætte sin sæsondebut som Limfjordsbus.

NYKØBING:Limfjordsbussen kommer ikke ud af havnen i dag torsdag. Usædvanligt dårligt julivejr tvinger Morsø Turistbureau til at aflyse sæsonens premieresejlads, der skulle have gået fra Nykøbing over Fur til Livø og retur med afgang klokken 10.

- Det er brandærgerligt, for vi havde mange tilmeldinger, også fra folk langvejs fra. Således var der over 20 tilmeldte, som ville have stået på i Fur Havn, fortæller turistchef Bente Kristensen.

Hun havde her til morgen et kort møde med skipper og rederiindehaver Jan Kobber, Nord-Line, som meddelte, at det ikke vil være forsvarligt at sejle på Limfjorden i dag.

- Det skulle jo gerne være en fornøjelsestur, men sigtbarheden er lig nul, det regner, og blæsten er kraftig og tilmed tiltagende i løbet af dagen. Så vi havde intet valg, siger Bente Kristensen.

Hun skal have studeret vejrudsigten for i morgen, før hun og skipper tager stilling til, om katamaranen ”Bertha K” får sin sæsondebut som Limfjordsbus i morgen. Sejlplanen for fredag byder på tre afgange mellem Nykøbing og Fur.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst

Mest læste