Limfjordscenter vil udvide

Politikere er positive, men skeptiske, over for visioner for centret i Doverodde

Morten Kyndby Holm
Et ”Sky hotel” i toppen af Limfjordscentrets tårn er et af forslagene i visionsoplægget. Hotellet skal dog ikke være så lusuriøst, som det måske umiddelbart kunne forekomme - det skal være et tilbud om overnatning i sovepose under nattehimlen. Illustration: Jacques Gustin
29. juni 2012 07:00

DOVERODDE: Den historiske udstilling på den gamle købmandsgård i Doverodde skal fornys og gøres levende. Der skal skabes et levende købmandsmiljø i gården. Og Limfjordscentret skal udvides med faciliteter til lejrskoler og kursusvirksomhed.

Det er nogle af overskrifterne i et ”visionsoplæg”, som bestyrelsen for Limfjordscentret i Doverodde netop har præsenteret for Thisted Kommunes arbejdsmarkeds- og kulturudvalg.
Udvalget har taget positivt imod visionerne. Men Limfjordscentret har også fået at vide, at der ikke er udsigt til flere kommunale kroner end de knap 700.000, som centret allerede får i årligt driftstilskud.
Udvalget har således også - endnu en gang - gjort klart, at der ikke er penge til at nedbringe det underskud på en kvart million kroner, som Limfjordscentret har oparbejdet.
Investeringerne i Limfjordscentret skal ifølge Niels Peter Riis, formand for centrets bestyrelse, udelukkende finansieres af fondspenge, skriver Thisted Dagblad.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!