Thisted

Limfjordscenter vil udvide

Politikere er positive, men skeptiske, over for visioner for centret i Doverodde

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nyindretning af Limfjordscentrets udstillinger - med assistance fra priofessionelle arkitekter og museumsfolk - er et af forslagene i visionsoplægget. Illustration: Jacques Gustin

DOVERODDE:Den historiske udstilling på den gamle købmandsgård i Doverodde skal fornys og gøres levende. Der skal skabes et levende købmandsmiljø i gården. Og Limfjordscentret skal udvides med faciliteter til lejrskoler og kursusvirksomhed.

Det er nogle af overskrifterne i et ”visionsoplæg”, som bestyrelsen for Limfjordscentret i Doverodde netop har præsenteret for Thisted Kommunes arbejdsmarkeds- og kulturudvalg.
Udvalget har taget positivt imod visionerne. Men Limfjordscentret har også fået at vide, at der ikke er udsigt til flere kommunale kroner end de knap 700.000, som centret allerede får i årligt driftstilskud.
Udvalget har således også - endnu en gang - gjort klart, at der ikke er penge til at nedbringe det underskud på en kvart million kroner, som Limfjordscentret har oparbejdet.
Investeringerne i Limfjordscentret skal ifølge Niels Peter Riis, formand for centrets bestyrelse, udelukkende finansieres af fondspenge, skriver Thisted Dagblad.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.