Limousine-ejere fra 17 lande på besøg i Arden

en verdenskongres kiggede forbi

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gerry Efertz fra USA fodrer på dansk. Foto: Grete Dahl

MARIAGERFJORD:Lene og Per Lynge Laursen var fredag værter for den internationale verdenskongres for limousiner. 160 gæster kiggede indenfor til frokost i parrets store næsten nye hal, hvor der var plads til både dyr og spisende gæster fra 17 forskellige lande.

Mens fagsnakken gik på mange sprog over kartoffelsalat, frikadeller og limousinepølser af egen avl, gumlede køer og kalve hø lige ved siden af.
Mens de internationale gæster føler sig som en stor familie, er det også lidt af et familieeventyr, der ligger bag de flotte og ofte præmiere limousiner i Arden. Farmand Bent Laursen, ”Klarlund Limousine”, datteren Charlotte Westphal Laursen og sønnen Per Lynge Laursen, der i går lagde hus og dyr til det fornemme besøg, har hentet stor anerkendelse for alvsarbejde og deres måde at drive deres brug på.
Og det var selvfølgelig en af grundene til, at den danske limousine Forening netop valgte dem til besøget i Himmerland. Ellers har delegationen været hele landet rundt på otte dage og slutter mandag med møde med formanden for Landbrug og Fødevare Søren Gade i København.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.