Lindegaard passeret tre gange i United-sejr

Den danske målmand måtte se Reading score tre gange i de første 23 minutter i Manchester Uniteds 4-3-sejr.

Lindegaard passeret tre gange i United-sejr

Målmand Anders Lindegaard blev passeret hele tre gange, da Manchester United lørdag mødte bundholdet Reading på udebane i Premier League. United kunne dog alligevel rejse hjem med en sejr på 4-3.

Det var mere skidt forsvarsspil fra United end dårlige indgreb fra den danske keeper, der var årsag til de mange Reading-mål.

Jonny Evans var direkte impliceret et par gange, hvor han ikke gjorde sit arbejde godt nok i midterforsvaret.

Allerede efter ni minutter tog Reading føringen, da Evans forsøgte at heade et indlæg ud af farezonen. I stedet endte bolden hos Hal Robson-Kanu, der kunne kanonere Reading foran med 1-0.

Evans tabte også en direkte duel, da Sean Morrison gjorde det til 3-2 til Reading i forbindelse med et hjørnespark midtvejs i første halvleg. Morrison hoppede et splitsekund før Evans og headede bolden forbi Anders Lindegaard.

Det elendige forsvarsspil fik dog ikke umiddelbare konsekvenser for Alex Fergusons mandskab i den målrige kamp.

Wayne Rooney, Robin van Persie og Anderson var nemlig i målhumør og scorede nærmest efter behag i de første 35 minutter, hvor United havde taget en føring på 4-3.

Den sidste time af kampen blev dermed lidt af en skuffelse, da Reading ikke havde mere i sig over for et lidt nervøst United-mandskab.

Manchester United topper med sejren Premier League med 36 point. Manchester City måtte lørdag nøjes med 1-1 mod Everton og har 33 point på andenpladsen.

Oprykkerne fra Reading ligger næstsidst med ni point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden