Lindegaard tager kampen op mod De Gea næste sæson

Trods manglende spilletid er den danske målmand Anders Lindegaard ikke på jagt efter en ny klub.

Lindegaard tager kampen op mod De Gea næste sæson

Den danske landsholdsreserve Anders Lindegaard bliver rygtet væk fra Manchester United, fordi han ikke har fået ret meget spilletid denne sæson.

Men hovedpersonen selv insisterer på, at han ikke har sat sin agent i gang med at lede efter en ny klub.

- Jeg føler ikke, jeg har udspillet min rolle i klubben. Der skal være perspektiv i det, man laver, og jeg synes stadig, der er perspektiver i det for mig at være i United, siger Anders Lindegaard ifølge Ekstra Bladet.

I Manchester United har Anders Lindegaard denne sæson tabt kampen om pladsen mellem stængerne til spanske David De Gea. Alligevel er Lindegaard stadig glad for at være i Manchester United.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille mere, end jeg gør. Ligesom alle andre. Men United er en fantastisk klub at være en del af. Både på og uden for banen, siger målmanden.

- Men jeg skal selvfølgelig ikke male et totalt rosenrødt billede af situationen. Men som udgangspunkt er jeg enormt glad for at være i United og ser frem til også at være der i næste sæson.

Anders Lindegaard har indtil videre kun spillet otte Premier League-kampe denne sæson. Manchester United har fire kampe tilbage og har allerede vundet mesterskabet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.