Lindholm-keeper: Det er bare så surt

Thomas Nielsen frustrerede Esbjergs superligamandskab i 80 minutter af tirsdagens pokalkamp

Thomas Nielsen stod en brandkamp mod Esbjerg, men Lindholm kunne ikke fuldbyrde pokalsensationen. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Thomas Nielsen stod en brandkamp mod Esbjerg, men Lindholm kunne ikke fuldbyrde pokalsensationen. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

LINDHOLM:Danmarksserieholdet fra Lindholm IF var tirsdag tæt på den store pokalsensation, da de i 80 minutter holdt Esbjergs superligamandskab i et jerngreb.

Så scorede Ryan Johnson Laursen desværre for nordjyderne det afgørende mål på en ellers storspillende Thomas Nielsen i LIF-målet.

- Jeg er skuffet. Jeg synes, vores plan lykkedes rigtig godt. Vi stod kompakt og holdt dem nede på ret få chancer. Det er bare så surt, at vi så alligevel lukker et mål ind til sidst. Men det var en fantastik oplevelse. Den største hidtil i min fodbold-karriere, sagde Lindholm-målmand Thomas Nielsen efter kampen.

Ganske fortjent blev Thomas Nielsen kåret som kampens bedste spiller.

- Jeg er godt tilfreds med min indsats. Men jeg havde altså også et supergodt forsvar foran mig, lød målmandens analyse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden