Aalborg

Lindström: Nej tak til flere AaB-penge

Svenskeren vil ikke spolere sit gode forhold til folkene i AaB

Mattias Lindström spillede 88 kampe for AaB fra 2004 til 2007.

Mattias Lindström spillede 88 kampe for AaB fra 2004 til 2007.

AALBORG: AaB kan slette Mattias Lindström fra listen over spillere, der efter dommen i feriepengesagen har krav på en ekstra check fra klubben.
Den svenske midtbanespiller, der optrådte for AaB fra 2004 til 2007, ønsker nemlig ikke at modtage flere penge fra AaB.
- Jeg har fået mine penge og vil ikke reagere på denne sag, siger Mattias Lindström til TV2.
- Penge betyder ikke alt. Jeg synes, at jeg har et godt forhold til Aalborg og alle folkene deroppe, og det er fint for mig. Jeg vil ikke forstyrre relationen til de mennesker på grund af nogle penge.
Mattias Lindström mener, at feriepenge og pension ifølge aftalen med AaB var en del af hans løn, og at han dermed fraskrev sig retten til feriepenge og pension. Men han kan ikke huske, hvad der stod i kontrakten.
Svenskeren fortæller, at han via Spillerforeningen fik mulighed for at få del i puljen af feriepenge, men han takkede nej, og han har ikke noget behov for at skyde på dem, der vælger at tage de penge, de har til gode.
- De spurgte mig, om jeg ville være med til at drive sagen. Men jeg sagde nej. Det er op til hver enkelt, hvad man vil gøre. Hvis de har ret til dem, så fint. Det må man gøre, hvis man vil, siger Mattias Lindström, der spillede 88 kampe for AaB.
Fra Aalborg gik turen til Østrig, hvor han optrådte for Wacker Innsbruck og Mattersburg.
I 2009 vendte Mattias Lindström hjem til Sverige og spillede først for GAIS, inden han året efter skiftede til sin nuværende klub Helsingborg, hvor han i fjor blev svensk mester.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.