Line Baun mistænkte sin kæreste for at tippe Se og Hør

Kendt tv-vært blev paranoid, da hendes kærlighedsferie havnede på forsiden af Se og Hør.

Se og Hør sagen. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Se og Hør sagen. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Tv-værten Line Baun Danielsen havde gjort alt, hvad hun kunne, for at hemmeligholde en ferie til Sardinien med sin nye kæreste tilbage i 2010.

Derfor blev hun både paranoid og mistroisk, da hun den efterfølgende uge kunne se og læse indgående beskrivelser om opholdet i Se og Hør.

- Mit hjerte gik nærmest i stå. Det er løgn! Det gør de bare ikke. Hvordan vidste de, at jeg havde været der?, husker Line Baun Danielsen om sin reaktion på de meget private billeder, der prydede adskillige sider i Se og Hør.

- Det kunne ikke være mere afklædende. Der var kyssebilleder og billeder, hvor jeg var ved at skifte bikini. Jeg havde ikke optrådt sådan før, og jeg oplevede det som stærkt krænkende, lyder det fra journalisten.

Tirsdag er hun indkaldt for at vidne i den såkaldte Se og Hør-sag, der handler om ugebladets overvågning af kendte menneskers brug af kreditkort.

Fra vidneskanken forklarer tv-værten, at hun efter at have læst om sin egen kærlighedsferie begyndte at tvivle på sine allernærmeste.

- Det var mistillid, og det var mistro. Også til ham, jeg rejste med. Jeg spurgte ham faktisk på et tidspunkt, om det var ham, der havde sagt, at vi skulle afsted. Det er vel det nærmeste, man kommer på en beskyldning, siger hun.

Ifølge anklagemyndigheden er turen til Sardinien langt fra den eneste gang, Se og Hør har benyttet kreditkortoplysninger til at spore Line Baun Danielsen.

I en anden situation havde hun besøgt et privathospital med en af sine sønner. Regningen lød på cirka 1000 kroner. Og på den baggrund spekulerede Se og Hør i, at det måtte være betaling for en graviditetstest.

- Det var ikke særlig rart, siger Line Baun Danielsen.

I 2014 afslørede en tidligere Se og Hør-journalist ugebladets brug af den såkaldte tys-tys-kilde. Dermed er det kontroversielle foretagende efter alt at dømme forbi. Men for Line Baun Danielsen har oplevelsen sat sig varige spor.

- I dag kigger jeg mig over skulderen. Jeg er ekstra forsigtig med, hvordan jeg gebærder mig, siger hun.

I alt er seks personer tiltalt i Se og Hør-sagen. Det drejer sig om tre tidligere chefredaktører, to journalister samt tys-tys-kilden, der gennem sit arbejde for Nets skal have skaffet oplysninger om mindst 163 kendtes brug af kreditkort.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst