Lionel Messi går på rekordjagt mod Benfica

En række Barcelona-spillere spares i onsdagens Champions League-kamp mod Benfica, men ikke argentineren.

Lionel Messi går på rekordjagt mod Benfica

FC Barcelona har allerede inden onsdagens hjemmekamp mod Benfica sikret sig førstepladsen i Champions Leagues gruppe G, men alligevel vil Lionel Messi spille kampen og er derfor udtaget til spaniernes trup.

- Han blev sparet i sidste uges pokalkamp, og vi ved alle, hvor meget han ønsker at spille, siger Barcelona-træner Tito Vilanova ifølge Reuters.

Vilanova har ellers valgt at spare en del andre stjerner til opgøret. Andrés Iniesta, Xavi, Javier Mascherano, Pedro, Jordi Alba og Cesc Fabregas er for eksempel ikke med i hjemmeholdets trup.

Messi er inden kampen kun én scoring fra tyske Gerd Müllers 40 år gamle rekord for flest mål i et kalenderår.

Müller er noteret for 85 mål for Bayern München og Vesttyskland i 1972. Messi har hidtil scoret 84 gange for Barcelona og Argentina i 2012.

- Vi forholder os til den mulige rekord, men på en naturlig måde. Messi har chancen for at slå den, og vi venter alle spændt på, at det sker. Messi glæder sig til at spille, og han er vant til presset, der er på ham, siger Vilanova.

Benfica er toer i gruppen med samme antal point som Celtic. Skotterne møder hjemme Spartak Moskva, som intet har at spille for, og skal have flere point end Benfica i gruppespillets sidste spillerunde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.