Lions klar med julelotteri

Overskud på 71.000 kroner fra sidste år uddeles

Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup er snart klar med nyt julelotteri. Arkivfoto

Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup er snart klar med nyt julelotteri. Arkivfoto

Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup er i fuld gang med at uddele overskuddet fra sidste års julelotteri, hvor overskuddet blev på godt 71.000 kroner.

Pengene bliver nu uddelt til vanskeligt stillede børn og unge i den tidligere Pandrup kommune, som af den ene eller anden grund har særligt behov for økonomisk støtte.

Formandskabet i Lions Bente Thesmer Sørensen og Per Bjørn oplyser, at selv om der er indkommet mange ansøgninger, så er det fortsat muligt at søge om økonomisk hjælp til børn og unge. Den økonomiske hjælp gives, hvis barnet, den unge eller familien, har et ekstraordinært behov for hjælp, der ikke dækkes af offentlige midler.

Ansøgninger kan sendes til Lions Care c/o Per Bjørn, Kingosvej 87 9490 Pandrup.

Bente Thesmer Sørensen og Per Bjørn fortæller, at selv om vi lever i et velfærdssamfund, så er der familier, der uanset det sociale sikkerhedsnet ikke kan give deres børn de goder og oplevelser, som andre finder helt naturlige.

Selv om ingen børn eller unge i kommunen lider decideret nød, er der familier, der af vidt forskellige årsager er kommet i en presset økonomisk situation, hvorfor der måske ikke er råd til de gode, sjove oplevelser.

Mange ansøgninger formidles via lærer eller andre personer med kontakt til børn og unge i målgruppen. Ansøgningerne sker altid i forståelse med forældrene.

Ved at støtte håber Lions Care på at kunne styrke netværket omkring de unge til gavn for deres videre færden. Der er i 2016 bl. a. givet støtte til kontingent til gymnastik, fodbold og andre klubaktiviteter, deltagelse i lejrskoler, fodboldskoler, konfirmationstøj, cykler og computer. Herudover er der uddelt mere end 50 sæsonkort til Fårup Sommerland.

Nu hvor julen nærmere sig forbereder Lions sig på årets uddeling af julekurve. Også i år forventes der op til jul uddelt mere end 40 julekurve til børnefamilier.

Bente Thesmer Sørensen og Per Bjørn fra Lions Care oplyser, at der siden starten af Lions Julelotteri i 2003 er der uddelt mere end 775.000 kroner til glæde for vanskeligt stillede børn og unge samt deres familier i den tidligere Pandrup Kommune.

Man håber derfor at årets julelotteri igen bliver en stor succes så det gode formål kan fortsætte næste år.

Salget af lodsedler begynder fredag 11. november og slutter 10. december. Der udbydes i alt 3.000 lodsedler til en pris af 25 kroner per styk.

Lions Care glæder sig over, at der igen i år har været en flot opbakning blandt de lokale erhvervsdrivende til at yde sponsorstøtte til julelotteriet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden