Lions sidste loppemarked i Saltum.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er stor søgning til loppemarkedet i Saltum. Foto: Flemming Dahl Jensen

Årets sidste loppemarked står for døren lørdag 5. nov. mellem kl 10 og 14 er ladeporten åben på Højensgaardsvej 25 i Saltum. Udover de " normale " loppesager i store mængder er temaet denne gang julen. Alle julesagerne er fundet frem og det er rigtig meget. Kom og se de mange ting, som også omfatter gamle antikke julekugler. Er du til skiløb, har vi denne gang masser af fine slalom og langrendsski. Den rustikke afdeling bugner af værktøj i næsten alle kategorier, ligesom radio TV afdelingen altid er et besøg værd. Bogafdelingen har igen fået tilført flere kasser spændende bøger. Alle møbler sælges med 50 procent afslag i prisen.

Legetøjsafdelingen har aldrig været flotte, så mangler du billige julegaver af den kategori, er det her, du kan gøre en god handel.

Som bekendt doneres alle indtægter ubeskåret til gode humanitære formål og senest har Lions klubberne i Danmark afsendt 500 000 kr til Haiti efter stormen over øen.

Klubben håber derfor igen på stor opbakning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.