Lions støtter legen

Ni klubber donerer penge til nye legeredskaber i Center for Pårørende

Den nye legeplads indvies 2. december. Foto: Lasse Høj Nielsen, Region Nordjylland
14. november 2016 07:34

Børn af psykisk syge er netop blevet tilgodeset af ni nordjyske Lions Clubber, der har doneret penge til nye legeredskaber i Center for Pårørende under Psykiatrien i Region Nordjylland.

Det skaber et pusterum midt i en hård tid.

Donationen er på knap 100.000 kroner - og den legeplads, pengene er omsat til skaber et pusterum midt i en hård tid.

- Vi er meget glade for donationen, som falder på et tørt sted. Legeredskaberne kan være med til at gøre det lidt lettere at tale om alt det svære, når mor eller far er psykisk syg, siger Jan Sandberg, daglig leder af Center for Pårørende.

- Børn af psykisk syge er en meget overset gruppe, som næsten aldrig bliver tilgodeset, når det gælder donationer helt generelt. Vi ville derfor gerne være med til at forbedre de fysiske rammer, der var for de her børn i Center for Pårørende. De udendørs legeredskaber i centeret var nedslidte, og det gav derfor rigtig god mening at donere penge til nogle nye, siger Kai Møller, president i LC Vraa.

Projektet har været knap 2 år undervejs i et samarbejde mellem Center for Pårørende og Lions Clubberne, og legeredskaberne er blevet rigtig godt modtaget.

- Det giver et tiltrængt pusterum for børnene, som er i gruppeforløb her hos os. Det er svært at have en forælder, som er psykisk syg, og det kan være hårdt at tale om, så det betyder noget lige at kunne gå udenfor og lege lidt, siger Jan Sandberg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...