Lis Sørensen og Dodo i Tversted

Sommerkoncerten på markedspladsen i Tversted får nye takter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TVERSTED:Med navnene Lis Sørensen, Dodo and the Dodos og Renee Søndergaard på plakaten skifter Tversted Borger- og Turistforening kurs for den årlige sommerkoncert på markedspladsen i byen. Samtidig bliver begivenheden flyttet fra midten af august til 25. august, hvor højsæsonen for turister kulminerer.

Borger- og turistforeningen har nemlig i år droppet aftalen med Aalborg Symfoniorkester for selv at stable alternativet på benene.

- Det er ikke fordi vi er utilfredse med Aalborg Symfoniorkester. Vi har haft et godt samarbejde. Men publikum svigter sommerkoncerten, og i de sidste to år har foreningen haft underskud på koncerten. Derfor synes vi tiden er inde til at lave en fornyelse, oplyser turistchef Hanne Haandbæk om baggrunden for det markante skifte for turistsæsonens største musikarrangement i Tversted.

Gennem de seneste 14 år har en af Aalborg Symfoniorkesters fire sommerkoncerter altid været holdt på markedspladsen i Tversted. I de første år med langt over 1000 tilhørere, men med en vigende tilslutning i de seneste år. Sidste år var der 700 betalende tilhørere.

- Og så har vi længe haft en drøm om at Lis Sørensen kom med som en af solisterne, men det har ikke kunnet lade sig gøre. Det kan det nu, siger turistchefen.

Pop/rock koncerten med de to landskendte navne og en talentfuld sanger på vej frem holder borger- og turistforeningen fredag den 25. juli som en udendørs koncert på markedspladsen.

Dermed flytter foreningen også koncerten frem til en af de uger, hvor der er flest turister i byen mod tidligere, hvor symfoniorkestret altid spillede i Tversted midt i august måned.

- Lis Sørensen kan opleves allerede 7. marts i byen med en koncert på Hotel Tannishus, hvor der er udsolgt, tilføjer hun.

Mens Lis Sørensen og Dodo and the Dodos tiltrækker et bredt publikum, så er Renee Søndergaard mindre kendt.

Hun har boet i Tuen og flyttede til Hjørring, hvor hun i 2011 modtog Spar Nords kulturpris.

Hanne Haandbæk oplyser, at billetsalget til sommerkoncerten 25. juli netop er starter, og billetter kan købes i alle filialer af Spar Nord i Vendsyssel samt hos Tannishus og turistbureauet i Tversted.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden