Lisbet Dahl skal instruere lystspil i Tivoli

Det populære lystspil "Den Grønne Elevator" opsættes med Bodil Jørgensen og Tommy Kenter i hovedrollerne.

Lisbet Dahl skal instruere lystspil i Tivoli

"Den Grønne Elevator", der med rette kan kaldes én af historiens mest succesfyldte lystspil, rykker ind Glassalen i 2014, hvor den opsættes for første gang i Tivoli-regi.

Lisbet Dahl, der selv har spillet hovedrollen i stykket to gange i henholdsvis 1986 på ABC Teatret og i 1996 på Privat Teatret, overlader denne gang scenen til andre, mens hun indtager rollen som instruktør.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til opgaven, fordi det er det sjoveste lystspil, der samtidig udfordrer de medvirkende skuespillere til at vise det bedste og det ypperste de kan.

- Det er også første gang, jeg skal instruere en skuespiller i at spille en rolle, jeg selv tidligere har elsket at spille. Det bliver for sjovt, siger Lisbet Dahl i en pressemeddelelse.

Hovedrollerne som de forsmåede ægtefæller, der søger hævn, skal spilles af Bodil Jørgensen og Tommy Kenter.

Og det er en rolle, Tommy Kenter længe har drømt om.

- Som ung nybagt teaterskoleelev havde jeg havde tre mål i sin karriere: At spille Lenny i "Mus og Mænd", at blive stjerne i Cirkusrevyen og endelig - at spille med i Den Grønne Elevator, siger Tommy Kenter.

- Nu kan jeg sætte flueben ud for "Den Grønne Elevator", oveni købet i selskab med Bodil Jørgensen, der er blandt Danmarks dygtigste skuespillere, siger han.

"Den Grønne Elevator" blev første gang opført i Danmark i 1920. Forestillingen får premiere i Tivoli den 20. februar 2014.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.