Liverpool-anfører: Vi skal slutte i top-fire

Steven Gerrard har forventningerne om, at Liverpool slutter sæsonen i top-fire i Premier League.

Liverpool-anfører: Vi skal slutte i top-fire

Liverpool skal denne sæson slutte i top-fire i Premier League, ellers vil det være en kæmpe skuffelse.

Sådan lyder vurderingen fra anfører Steven Gerrard ovenpå en forrygende start på sæsonen, der efter 17 af 38 spillerunder har sendt Liverpool op på ligaens øjeblikkelige førsteplads foran Arsenal.

Torsdag aften skal topholdet forsvare sin position på det måske sværeste sted af alle - på Manchester Citys hjemmebane.

- Hvis vi slutter uden for top-fire, så synes jeg, at det vil være en skuffende sæson, siger Steven Gerrard til Sky Sports.

- Med de talenter vi har i truppen, og når man tager vores sæsonstart i betragtning, så har vi givet os selv en stor chance for at slutte i top-fire, så hvis vi lader det glide os af hænde og slutter længere nede, så vil alle være skuffede, siger anføreren, der i øjeblikket er uden for med en skade.

Daniel Agger og holdkammeraterne sluttede senest blandt de fire bedste hold i Premier League i 2009, så det er efterhånden langt tid siden, at Merseyside-klubben har kæmpet med i toppen.

I de senere år er klubben økonomisk blevet kørt agterud af de største engelske klubber, der har deltaget i Champions League. Det kan en top-fire-placering ifølge Steven Gerrard ændre på.

- Nøglen for os er at slutte i top-fire. Det vil hjælpe klubben økonomisk til at hente spillere, der kan gøre en ende på den lange periode uden for top-fire, siger Gerrard.

Liverpool-anføreren taler fortsat om, at det vil være en overraskelse, hvis klubben vinder det engelske mesterskab. De seneste sæsoner er titlen dog gået til den klub, der har indtaget førstepladsen til jul.

- Jeg mener, at vi er bejlere til titlen, hvis vi fortsat er med i ræset med 10 kampe tilbage af turneringen. Jeg lader mig ikke rive med, ændrer mine mål eller lader forventningerne i byen stige bare fordi, at vi er startet stærkt.

- For at være med i titelræset, så skal man have en realistisk chance for at vinde den med 10 kampe tilbage. Jeg har troen på, at mine holdkammerater er i stand til at overraske en del mennesker i denne sæson, siger han.

Mens Liverpool torsdag gæster Manchester City, så skal Arsenal og Nicklas Bendtner på besøg hos West Ham.

Michael Laudrups Swansea-mandskab skal spille et andet sted i London, når waliserne møder Chelsea på Stamford Bridge.

Christian Eriksen og Tottenham får besøg af West Bromwich, mens de forsvarende mestre fra Manchester United skal forsøge at fortsætte en stime på to sejre på udebane hos Hull.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.