Liverpool-boss lover kamp til stregen næste år

Liverpools manager Brendan Rodgers lover, at de engelske sølvvindere kommer endnu stærkere tilbage.

Da Manchester City søndag vandt Premier League blev Liverpool henvist til andenpladsen trods sejr i sidste spillerunde og trods sejr i 12 af de seneste 14 kampe. En uafgjort og et nederlag var de eneste pointtab i perioden.

Derfor var sølvvindernes manager, Brendan Rodgers, stolt af sine spillere, som forbedrede Liverpool fra syvendepladsen i sidste sæson til andenpladsen denne gang.

Og så lovede han, at holdet vender endnu stærkere tilbage.

- Vi har scoret 100 mål, hvilket er en markant præstation. Vi ved dog også, hvor vi kan forbedre os, og vi vil blive bedre, siger Brendan Rodgers ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vi kommer tilbage mentalt og teknisk forberedt og klar til næste sæson. Vi har en ung gruppe og vi vil hente spillere for at være klar til at kæmpe igen, fortsætter manageren.

Det er 24 år siden, Liverpool sidst vandt Premier League. Brendan Rodgers jubler over, at han selv og spillerne nu har bragt klubben tilbage til det niveau, den havde engang.

- Vi er nu der, hvor klubben hører til. Det har været en vidunderlig sæson.

- Det har været utroligt at se vores fans og den kraft, der ligger bag institutionen Liverpool FC. Jeg tror, at vi har fået dem til at drømme, og det er vores job at gøre det. Det gode er, at vi bliver bedre, siger manageren.

Den danske landsholdsanfører Daniel Agger scorede da Liverpool besejrede Newcastle med 2-1 i sæsonens sidste kamp.

Manchester City vandt Premier League foran Liverpool, Chelsea og Arsenal.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.