Liverpool går glip af ukrainsk stjerneangriber

Liverpool var enige med Yevhen Konoplyanka, men endte med en lang næse på transfervinduets sidste dag.

Liverpool kunne have forstærket sin offensiv, hvis det var lykkedes at hente den ukrainske angriber Yevhen Konoplyanka i januar måneds transfervindue.

Ifølge BBC var Premier League-klubben nået til enighed med spilleren om vilkårene for en ny langtidskontrakt, og lægetjekket blev også bestået, men handlen gik alligevel ikke igennem.

Konoplyankas nuværende klub, Dnipro fra Dnipropetrovsk, blokerede ifølge Liverpool Echo nemlig for handlen.

Ejeren Igor Kolomoyskyi ville ikke underskrive papirerne, selv om Liverpool havde matchet beløbet i ukrainerens frikøbsklausul på 15 millioner pund.

Lidt af en bet for Liverpool, hvis direktør Ian Ayre personligt var mødt op i Ukraine to dage forinden for at få spilleren i hus.

Derfor må manager Brendan Rodgers nøjes med de spillere, der indtil videre har ført holdet op på fjerdepladsen i tabellen.

- Når man ser på den position, vi er i nu med 15 kampe tilbage, så har vi vist, at vi har truppen til at konkurrere med de bedste.

- Hvis vi kan holde de spillere fri for skader i resten af sæsonen, har vi en stor chance for at lave en god afslutning, siger Rodgers ifølge BBC.

Liverpool, der er ubesejret i sine seks seneste kampe i 2014, møder søndag West Bromwich på udebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst