Liverpool giver Jürgen Klopp mangeårig aftale

Tyskeren Jürgen Klopp har skrevet under på en langvarig træneraftale med Liverpool.

Liverpool v Sevilla - UEFA Europa League Final Foto: Reuters/Dylan Martinez

Liverpool v Sevilla - UEFA Europa League Final Foto: Reuters/Dylan Martinez

Liverpool har forlænget kontrakten med manager Jürgen Klopp, der har skrevet under på en længere aftale. Det oplyser Liverpool på klubbens hjemmeside.

Den tyske træner kom til Liverpool i oktober sidste år på en kontrakt på tre et halvt år, men allerede nu har det været vigtigt for klubben at indgå en længere aftale.

- Når du har en person med Jürgens kvalitet, giver det perfekt mening at sikre, at sådan en person bliver der i lang tid.

- Ikke at gøre det ville være uansvarligt, lyder det i en meddelelse på klubbens hjemmeside med klubejer John Henry, formand Tom Werner og FSG-præsident Mike Gordon som fælles afsendere.

I meddelelsen fra Liverpool oplyses længden af kontrakten ikke, men ifølge det norske nyhedsbureau NTB er der tale om en seksårig aftale.

Klubben forlænger samtidig med assistenttrænerne Zeljko Buvac og Peter Krawietz. Det er en stolt Jürgen Klopp, som har skrevet under på aftalen.

- Det er svært at beskrive med ord, hvor beæret jeg selv, Zeljko og Peter er over den tillid, som ejerne og klubben generelt viser os.

- Vi er stadig i begyndelsen af vores rejse, men at vi allerede har denne forbindelse på dette fantastiske sted er utrolig.

- Med den store tillid kommer der også et stort ansvar. I alle vores trænerkarrierer har vi arbejdet på at gøre klubber bedre med det ultimative mål at gøre fans stolte og glade, siger Jürgen Klopp.

I den afsluttede sæson tog Liverpool-manageren holdet til finalen i Europa League og i Liga Cuppen. Liverpool tabte dog begge finaler.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.