Liverpool-manager efter bet: Vi vil opnå meget mere

Liverpool har gjort det bedre, end manageren forventede i begyndelsen af sæsonen.

Da Liverpool mandag aften satte en føring på 3-0 over styr i slutfasen mod Crystal Palace, var det efter al sandsynlighed mesterskabsdrømmen, der brast.

Onsdag sejrede Manchester City over Aston Villa, hvilket betyder, at City kan sikre sig mesterskabet med mindst uafgjort hjemme i den sidste spillerunde mod West Ham. Med mindre Liverpool vinder sin sidste kamp hjemme mod Newcastle med mindst 13 overskydende mål.

Men Liverpool-manager Brendan Rodgers er stolt af sæsonen, selv om mesterskabet var inden for rækkevidde, men formentlig blev tabt.

- Hvis nogen i august havde sagt, at vi ville ligge i toppen i de sidste runder, så havde vi taget imod den. Vi har kvalificeret os til Champions League, men der er stadig en pokkers masse, vi vil opnå. Vi har gjort store fremskridt i denne sæson, og vi har stadig en kamp tilbage, siger Brendan Rodgers.

Han mener, at det at tabe er en del af processen til at skabe et hold, der på sigt kan vinde titler.

- For at blive succesfuld skal du kunne håndtere at tabe. Kigger man på historien, har de store vindere været hold og individualister, der har tabt for at blive mestre igen, siger Rodgers.

Sæsonens sidste spillerunde afvikles med fuldt program søndag klokken 16.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst