Liverpool-manager forsvarer kontroversiel Balotelli

Brendan Rodgers afdramatiserer episoden, hvor Mario Balotelli tog bolden fra holdkammerat ved et straffespark.

Liverpool-manager Brendan Rodgers forsvarer sin angriber Mario Balotelli efter torsdagens 1-0-sejr over Besiktas i Europa League.

Her blev Balotelli godt nok matchvinder, men det skete først, da italieneren tog bolden fra sin holdkammerat Jordan Henderson og tog det straffespark, som Liverpool havde fået tildelt.

- Med de spillere, som var på banen fra start, var Jordan den, der skulle tage straffespark, men hvis Jordan, Steven (Steven Gerrard, red.) og Mario er på banen samtidig, så er Steven og Mario første- og andetvalg, siger Rodgers.

Henderson, Balotelli og Daniel Sturridge stod længe og diskuterede før straffesparket, men Balotelli nægtede at give bolden fra sig.

Balotelli endte med at score sikkert fra 11-meter-pletten, men efter kampen blev han offentligt kritiseret for episoden af anfører Gerrard, der ikke var med i opgøret på grund af en skade.

- Der er blevet lavet mere drama af hændelsen, end der egentlig var, siger Rodgers.

- Historien viser, at Balotelli har scoret på næsten 30 straffespark i store kampe, så han er en dygtig straffesparksskytte.

- Siden hverken han eller Steven startede inde i kampen, måtte jeg vælge en skytte, og det blev Jordan fra kampens start.

- Jordan havde lyst til at tage straffesparket, men han gav bolden til Mario, siger Rodgers.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.