Liverpool-manager har fundet sin drømmeduo i front

Luis Suarez og Daniel Sturridge er Premier Leagues bedste angrebspar, mener deres manager.

30. september 2013 08:29 - Opdateret 30. september 2013 08:33

Liverpool-manager har fundet sin drømmeduo i front

Liverpool-angriberen Luis Suarez vendte tilbage med et brag efter sin 10 spilledage lange karantæne, da han med to mål blev matchvinder i 3-1-sejren over Sunderland i weekenden.

Angrebsmakkeren Daniel Sturridge lagde op til begge scoringer og lavede det sidste mål, og Liverpool-manager Brendan Rodgers er naturligt nok himmelhenrykt over endelig at kunne benytte begge angrebsesser i startopstillingen.

- Jeg er ikke sikker på, at man finder en bedre frontduo end de to i ligaen. Selvfølgelig er der Rooney og van Persie i Manchester United, men vores to er på niveau med de bedste i landet, siger han.

Og Rodgers mener ikke engang, at vi har set det bedste fra de to endnu.

- De bliver kun bedre, jo længere tid de spiller sammen. De arbejder hårdt til træning, og det hjælper, at de er to forskelle spillertyper.

- Den ene har fart, kraft og to gode fødder, og den anden snor sig og er altid at finde i feltet og svær at følge, siger Liverpool-manageren.

Daniel Sturridge er lige nu topscorer i Premier League med fem mål. Han har lavet 11 mål i sine seneste 11 Premier League-kampe, mens Luis Suarez altså ser ud til at fortsætte, hvor han slap i sidste sæson, hvor det blev til 23 træffere.

/ritzau/AFP

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...