Liverpool snupper landsholdsangriber Lambert

Premier League-sølvvinderen Liverpool forstærker sig med landsholdsangriberen Rickie Lambert fra Southampton.

Liverpool-manager Brendan Rodgers sagde for nogle uger siden, at klubben ville forstærke sig med topspillere til den kommende sæson.

Mandag dukkede første forstærkning op, da Premier League-klubben annoncerede, at den har skrevet kontrakt med landsholdsangriberen Rickie Lambert fra liga-konkurrenten Southampton.

32-årige Lambert har tilbragt dele af sine ungdomsår i klubben, og lægger ikke skjul på, at han er henrykt over at kunne vende tilbage.

- Jeg kan dårligt tro det. Jeg har elsket denne klub i hele mit liv. Jeg rejste herfra for 17 år siden - og jeg er aldrig stoppet med at elske klubben, siger han til klubbens hjemmeside.

Rickie Lambert er for tiden med Englands landshold i Miami, hvor holdet forbereder sig til VM i Brasilien senere på måneden. Han scorede 13 mål i Premier League i sidste sæson, hvor Southampton imponerede med en ottendeplads.

- Jeg har altid drømt om at spille for Liverpool, men jeg havde egentlig tænkt, at chancen for at spille her var forpasset. Jeg troede ikke, at jeg ville få chancen, siger han.

Liverpool meddeler ikke, hvad klubben betaler for Rickie Lambert, men britiske medier mene at vide, at prisen er i omegnen af 37 millioner kroner.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.