Liverpoolmålmand: Suarez-dom er absurd

10 spilledages karantæne er absurd og hyklerisk, mener Liverpools spanske målmand Pepe Reina.

Liverpoolmålmand: Suarez-dom er absurd

Mens fodboldverdenen venter på en reaktion fra Luis Suarez og Liverpool FC, kalder klubbens spanske målmand Pepe Reina den hårde straf til angriberen for "absurd og uretfærdig".

Udtalelserne kommer i et interview med den spanske radiostation Cadena Cope, som en reaktion på de 10 spilledages karantæne, Luis Suarez har fået af det engelske fodboldforbund for at bide Chelseas Branislav Ivanovic i armen.

- Folk i England behandler ham anderledes, fordi han er uruguayaner; fordi han har været indblandet i en tidligere episode som den her, siger Reina til radiostationen ifølge den engelske avis The Guardian.

- Han ved helt sikkert, at det, han gjorde, er forkert, men 10 spilledages karantæne er for mig absurd, ude af proportioner og uretfærdigt. Det ser ud som om, de mennesker, der træffer beslutningerne, er lidt ude efter Luis, siger Reina.

Målmanden mener, det er Suarez' aggressive spillestil gør ham sårbar. Og så mener Reina, at engelsk fodbold er hyklerisk, fordi englændere ifølge ham bliver behandlet anderledes end udlændinge.

Han sammenligner Suarez's bid med englænderen Jermain Defoes bid af Javier Mascherano i 2006. En sag, hvor Defoe kun fik en advarsel.

- Han var en engelsk spiller, tænker jeg, og behandlingen var anderledes, siger Reina.

- Jeg retfærdiggør ikke, hvad Suarez gjorde, men straffen er ude af proportioner, siger målmanden.

Pepe Reina sammenligner også de to racismesager med Luis Suarez og John Terry. Suarez fik otte spilledages karantæne i sagen med Patrice Evra, mens engelske John Terry fik fire spilledages karantæne for at ytre racistiske skældsord til Anton Ferdinand.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.