Koldt gys lokker: Billetsalg til vinterbadefestival går strygende

På nuværende tidspunkt er der solgt over 100 billetter i forsalg

Vinterbadefestivalen i Vorupør blev aflyst sidste år på grund af corona. Billedet her er fra 2017. Foto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Vinterbadefestivalen i Vorupør blev aflyst sidste år på grund af corona. Billedet her er fra 2017. Foto: Bo Lehm Bo Lehm

VORUPØR:Med over 100 solgte billetter til årets Vinterbadefestival i Vorupør på nuværende tidspunkt ligger forsalget højere end sædvanligt.

Det fortæller Kim Poulsen fra arrangørgruppen.

Vinterbadefestivalen afvikles fjerde juledag tirsdag 28. december. Sidste år blev arrangementet dog aflyst på grund af corona.

I 2019 havde festivalen 330 deltagere.

- Vores håb er at sælge 300 billetter i år. Foreløbigt har vi sat 200 i forsalg, men bliver de udsolgt, lægger vi flere ud, siger Kim Poulsen.

Grænsen sættes ved et deltagerantal på 350. Det er der ifølge arrangørerne fint plads til i havbadet, men det er pladsen i de populære tilhørende bassiner med varmt og iskoldt vand, der sætter begrænsninger på antallet af vinterbadere.

- Vores varme bassiner, bassinet med isvand samt ”Viking Challenge” med badning i isvandsbassin efterfulgt af varmtvandsbassin, er blevet en signatur disciplin hos os. Og så er der alt det udenom, hvor publikum og deltagerne kan hygge sig med varme drikke, lidt til maven og så videre. Det er blevet lidt af en form for folkefest, fortæller Kim Poulsen.

Det er den lokale arrangørgruppe bag Vinterbadefestivalen, der sammen med Thy Detailforum står for årets Vinterbadefestival og billetterne sælges hos Thy Turistforenings kontor på Thisted Station.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Chok for socialdemokrater: Thomas Kastrup takker af som borgmester
Luk