Meget velbesøgt Brønderslev Marked sluttede med koncert med Kandis i et fyldt telt - se billeder her

18
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Mandag aften lukkede og slukkede Brønderslev Marked med et brag. Fest for fuldt telt med Kandis, masser af folk på pladsen og til sidst et stort festfyrværkeri klokken 22.

Kandis har en meget lang tradition for at spille mandag aften på Brønderslev Marked i det store øltelt, og det var der rigtig mange, der gerne ville opleve.

Det var fyldt med folk langs alle bænke, dansegulvet var proppet, og stemningen var god.

Mandag aften lød der glade meldinger fra folkene bag markedet.

- Vi er super duper glade og tilfredse og meget taknemmelige for den opbakning, der var været til årets marked, sagde markedets PR-ansvarlige, Michael Wittrup, kort før det var tid til festfyrværkeri.

Hver dag siden starten fredag har Brønderslev Marked meldt om rekordbesøg, og de toner fortsatte mandag aften.

- Vi kender ikke tallene endnu, men det er helt sikkert højere end noget tidligere. Alt dét, vi har tal på, viser rekord, fortalte Michael Wittrup.

De 22 foreninger, som står bag markedet, melder om gode omsætninger.

- Vi er glade for, at vores medlemsforeninger har haft et godt marked. De penge, de ikke tjente sidste år på grund af corona, håber vi, de har tjent i år. Vi kender ikke tallene eksakt, men vi ved, at det er væsentligt bedre end 2019.

Gang i Pubben

En af de foreninger, der var med i år, var Brønderslev Floorballklub Hot Shots. De havde i år fået mulighed for at drive teltbaren Pubben, som badmintonklubben ellers plejer at køre.

En chance, de er rigtig glade for i floorballklubben.

- Det har været rigtigt godt, og vi har til fulde opnået det, vi gerne ville. Vi har fået en fortjeneste af en størrelsesorden, der vil styrke vores klubarbejde og ungdomsarbejde, fortalte formand Jeppe Bisgaard tæt på lukketid mandag aften efter fire travle dage, hvor der også søndag morgen måtte hentes ekstra forsyninger i form af ølfustager.

Klubben var klar på opgaven, da den bød sig, fordi de vidste, at de havde frivillige nok. I løbet af de fire markedsdage har der været omkring 50 forskellige frivillige på vagtplanen i Pubben.

- Vi har gennem 12 år været på Dana Cup i en hel uge, hvor vi styrede en skole med 600 børn, fortæller Jeppe Bisgaard.

Med to år i træk uden Dana Cup på grund af corona var man helt klar til opgaven i Brønderslev.

- Vi ville gerne have noget hernede. Det ligger også bedre for os, fortæller Jeppe Bisgaard.

Floorballklubben håber nu at få mulighed for at deltage igen næste år. De plejer også at have en mindre tjans med at sætte flag op og ned til markedet.

Mange biler

Brønderslev Marked kan i det hele taget se tilbage på fire rigtig gode dage, hvor de på flere fronter har mærket, at der har været mange markedsgæster i år.

- Parkeringstallet ligger helt ekstraordinært højt. Kun mandag var som normalt, de andre dage har ligger mellem 40 og 60 procent over de bedste tidligere år, fortæller Michael Wittrup, der også støtter sig til sin egen fornemmelse af, hvor mange folk, der har været i markedsgaderne, hvor der var trængsel.

Fyrværkeriet klokken 22 tiltrak også mange markedsgæster, som stod og så op i den mørke aftenhimmel, der blev oplyst af farver og former igen og igen.

Markedets samlede overskud kender man først senere - det regnes ud ved at lægge overskuddet i de 22 medlemsforeninger sammen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.