Morsø

Livet skal ikke bare være lorte-ludo

Audrey Castaneda delte ud af sine erfaringer med Sense, som er en speciel livsstil med fokus på kosten

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Mørk

LEGIND:Mange griber et nyt års komme som anledning til at vælge en ny vej i livet. De 130 tilhørere, der i går aftes mødte op i Jesperhus’ selskabslokaler, fik gode redskaber med på vejen, da komiker og manuskriptforfatter, Audrey Castaneda åbenhjertigt delte ud af sine erfaringer med Sense, som er en speciel livsstil med fokus på kosten.

- Det er helt overvældende, at så mange har vist interesse for foredraget, lød det fra kostvejleder Line Torp fra Nykøbing, der havde arrangeret foredraget, og som selv er Sense-konsulent.

Omvendt er hun også bekendt med, at januar for mange er ensbetydende med slankekure og kostomlægninger, så tidspunktet for foredraget var velvalgt.

Tilhørerne på Legindvej mandag aften fik et kærligt og humoristisk skub til at komme i gang med en livsstilsændring til det sundere ved hjælp af Sense-livsstilen, som netop ikke er en kur, men en livsstil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.