Livsfarlig omgang med strøm

Selvtægt var farlig for elektrikerne

Arkivfoto: Martel Andersen <i>Martel Andersen</i>

Arkivfoto: Martel Andersen Martel Andersen

TERNDRUP:En eller flere borgere har taget sagen om de mørklagte dele af Terndrup by i egen hånd og sluttet gadelygterne til igen. Det skriver Rebild Kommune i en pressemeddelelse.

Handlingen har skabt livsfarlige situationer for de elektrikere, der i øjeblikket arbejder på at reparere byens gadelys.

- Elektrikeren gør sit arbejde i sikker forvisning om, at strømmen er afbrudt, og det er klart for enhver, der tænker sig bare en lille smule om, at der let kan opstå en livsfarlig situation, når der alligevel er strøm på. Jeg er dybt forundret over, at nogle kan være så tankeløse, skriver chef for Center Plan, Byg og Vej ved Rebild Kommune, Per Schriver i en pressemeddelelse.

Potentielt livsfarligt

I starten af februar i år opdagede Rebild Kommune, at dele af gadelyset i Terndrup var ulovligt og potentielt livsfarligt. Derfor blev det slukket, indtil installationerne var gjort lovlige.

Gadelygterne bliver tændt igen i den rækkefølge, de bliver repareret, men så lang tid har en eller flere ukendte borgere altså ikke kunnet vente.

De har på eget initiativ sluttet gadelyset på Krogsholmvej til igen. Det opdagede den elinstallatør, der arbejdede på gadelyset mandag.

Sagen er meldt til politiet

- Vi har ikke afbrudt gadelyset for at genere nogen, men fordi vi stod med nogle livsfarlige lygtepæle, fastslår Per Schriver.

Gadelygterne på Krogsholmvej er blevet frakoblet igen, og arbejdet går videre efter planen, men sagen er så alvorlig, at installatøren har meldt episoden til det lokale politi.

Indtil videre er gadelyset blevet tændt på Aalborgvej/Hadsundvej, og i løbet af få dage er der igen lys på Poppelvej.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden