Livsstil og interiør i det gamle apotek

Mette Buus dropper sin webshop og satser helhjertet på service og inspiration

Lasse Damsgaard
I stedet for medicinpræparater finder kunderne nu brugskunst og boligtilbehør i Aars’ gamle apotek. Foto: Martin Damgård
2. november 2018 13:11

AARS: Op fra kælderen i hjemmet på Gammel Skolevej og frem i lyset i nye rammer i hovedgaden.

Indehaveren af butikken "Kristense" i Aars, Mette Buus, slog torsdag døren op til en nyindrettet butik i det tidligere apotek i Himmerlandsgade i Kimbrerbyen.

Hendes livsstils- og interiørbutik har siden 2005 haft til huse i kælderen i familiens hjem på Gammel Skolevej. Men da den smukke gamle apoteksbygning i midtbyen blev ledig i forbindelse med, at apoteket flyttede til den tidligere Netto-butik, så slog Mette Buus til og indgik lejemål med Jan Sondrup, som ejer bygningen, der er en af Aars´mest markante midt i hovedgaden.

Gode år hjemme

- Det har været nogle rigtig gode år med butik hjemme. Det var helt ideelt, mens børnene var små, men nu er tiden kommet til at prøve kræfter med en langt mere markant placering, siger Mette Buus, der i forbindelse med butiksåbningen går i modsat retning i forhold til stort set alle andre butikker, når det kommer til internetsalg: Hun nedlægger sin internetshop...

- Ja, det er usædvanligt, men for det første tager det enorm lang tid at vedligeholde en web-shop, og min filosofi er at forsøge at give kunderne et helt anden oplevelse.

- De skal ind i butikken for at blive inspiret, og samtidig skal de også kunne komme her for at gå gode råd til indretning, siger Mette Buus, der har givet butikken et nyt navn i forbindelse med flytningen. Den hedder nu "Rum by Kristense".

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...