Livsvigtig sejr til FC Hjørring

Nordjyderne fik igen kontakt til holdene over nedrykningsstregen med en 2-1 sejr over Brønshøj

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Det var uden en sejr i de seneste otte kampe, at FC Hjørring tog imod Brønshøj.

Fra starten af kampen så det ud til, at den stime skulle forlænges til ni. Et nervøst hjemmehold blev lagt under massivt pres og var nærmest ikke til stede i de første fem minutter. Det blev der lavet om på, og hjemmeholdet begyndte at tage styringen. Søren Philipp havde et par kvalificerede forsøg, inden der i det 19.minut skete det der som regel sker for et bundhold. FC Hjørring var ikke konsekvente nok i forsvaret og efter lidt tilfældigt spil havnede bolden ved Brønshøjs Michael Jørgensen, der fra kanten af feltet hårdt og fladt sparkede bolden inden bag Karim Zaza. Det var fortsat FC Hjørring, som sad på det meste af spillet. Og i det 23 minut fik de løn som fortjent. Efter et par indlæg i feltet havnede bolden hos Michael Byskov der tæt under mål sendte udligningen i kassen.

Linjevogter skadet

Kort derefter måtte spillerne tage en ufrivillig pause.

Linjevogter Henrik Larsen fik en fibersprængning, og kampen blev stoppet i knap en halv time, inden der var en afløser på plads. Efter skadespausen havde Lasse Strandberg et drøn på overliggeren, og gæsternes Simon Bræmer headede tæt forbi mål. Der blev dog ikke scoret mere inden spillerne igen skulle holde pause.

Desperat kamp

I de sidste 45 minutter var der tale om en meget jævnbyrdig forestilling.

FC Hjørring var i flere omgange lige ved og næsten, og de helt store chancer udeblev indtil det 72.minut. Netop indskiftede Jesper Blicher rykkede fri i højresiden og serverede bolden for Søren Philipp, der let kunne bringe FC Hjørring på vinderkurs. Tre minutter efter havde Mads Jessen chancen for at afgøre kampen, men han sparkede på ydersiden af stolpen. Afslutningen blev nervøs og FC Hjørring kæmpede desperat for at holde fast i føringen. Det lykkedes, og dommerens sidste fløjt blev mødt af stor jubel i FC Hjørring-lejren. De kom med sejren op på 11 point og væk fra sidstepladsen, som AB nu er indehaver af. De to hold mødes i næste runde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.