Lloris forbliver Tottenham-kaptajn trods spritdom

Tottenham-manager vil ikke skifte kaptajn, selv om Hugo Lloris har kørt spritkørsel.

Hugo Lloris erkendte sig onsdag skyldig i spritkørsel, men fortsætter som kaptajn i Tottenham. Foto: Dylan Martinez/Reuters

Hugo Lloris erkendte sig onsdag skyldig i spritkørsel, men fortsætter som kaptajn i Tottenham. Foto: Dylan Martinez/Reuters

Målmanden Hugo Lloris får også i fremtiden lov at bære anførerarmbindet i Tottenham, selv om han er blevet dømt for spirituskørsel.

Det oplyser manager Mauricio Pochettino ifølge Reuters på et pressemøde torsdag.

- Han fortryder det, der er sket. Selvfølgelig har han det ikke godt. Han sagde, at han er skyldig i sagen, og at det er hans ansvar. Han begik en fejl og lider under det. Han straffer sig selv, siger Pochettino.

Lloris, der i sommer blev verdensmester med det franske landshold, blev 24. august stoppet af politiet i London, og det viste sig senere, at han kørte med en alkoholpromille på 0,8.

Onsdag erklærede han sig skyldig i forseelsen og modtog straffen på 20 måneders frakendelse af kørekortet og 50.000 britiske pund i bøde.

- Han sagde: "Boss, det er en kæmpe lærestreg for mig, jeg begik en fejl og må bøde for det". Og nu har han accepteret det som den mand, han er, siger Pochettino.

Hvornår Hugo Lloris kommer til at spille med sit anførerarmbind igen, er dog foreløbig et åbent spørgsmål.

Den 31-årige keeper har i den seneste tid døjet med en lårskade, der formentlig vil holde ham ude i nogle uger endnu.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.