EMNER

Lockout-ramte lærere står sammen

Første dag i lockouten bød på både op- og nedture for lærerne

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Maja Bak lyttede opmærksomt til talerne, og hun var glad for muligheden for at mødes så mange sammen og være fælles om konflikten. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:De lockout-ramte lærere i Hjørring Kommune mødtes tirsdag i Bingohallen. Her blev der holdt taler, udvekslet gode idéer til aktiviteter og søgt trøst i fællesskabet. For selvom humøret blev forsøgt holdt højt med levende musik og opmuntrende taler, var det en flok ærgerlige lærere, som langt hellere ville have stået i klasselokalerne rundt om i kommunen.

- Det har været op og ned i dag. Det er ikke et godt udgangspunkt, så vi har måttet finde noget, som kunne løfte os ud af sumpen, siger Maja Bak fra Hirtshals Skolecenter.

Tommelfinger opad

Kurt Ivan Hansen fra Bagterpskolen havde til det sidste håbet på en løsning, men han måtte i morges sande, at det ikke blev sådan. Han er dog glad for de positive hilsner, han og kollegerne fik i morges.

- Der var hilsener og tommelfingre opad fra forbikørende. Det er rart med en positiv stemning fra befolkningen, siger han.

Til mødet talte blandt andet kredsformand for Lærerkreds Nord Lars Busk Hansen, og han fortalte om, hvor vigtigt det er, at lærerne står sammen under konflikten. Det skal blandt andet ske ved diverse aktiviteter, som Maja Bak og Kurt Ivan Hansen skal bruge de næste par dage på at planlægge og udføre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.